Årets russerevy på Hamar er et samarbeid mellom elever fra Stange videregående, Katta og Storhamar. Sammen har de laget forestillingen "Russen trykker på den store knappen".

Første forestilling gikk av stabelen for nær fullsatt sal i Hamar teater søndag kveld. Neste forestilling blir i morgen, tirsdag klokka 19.30.

God miks

På scenen står Henning Iversen, Ingvild Engenes, Lyder Solvang, Malene Sparr, Mari Peistorpet og Øyunn Aasen. Sammen med Jonas Hanssen, Isak Whalberg og Eivind Strømstad på lys og lyd - samt ikke minst revy-jordmor Anders Kippersund - skaper de en herlig forestilling.

Elevene byr på en god miks av humor, tull og tøys og alvor. Her får vi innblikk og skråblikk på alt fra egosentriske og frustrerte lærere, fjortisfylla og eksamensnerver. Til temaer for mer ettertanke, som grensesetting og sex og den store uroen ute i verden.... Vil Putin trykke på den store knappen?

Forfriskende pakke

Det hele leveres i en forfriskende pakke med dansemooves, god musikk, solosang, gode replikker og høy show- og glam-faktor.

Fikk du ikke med deg forestillingen søndag? Det er vel verdt en tur i Hamar Teater tirsdag kveld.