Over 100 har bidratt med gode grunner for å handle lokalt i hele Stange kommune i årets Je hændle lokalt i Stange-kampanje.

Denne ukens vinner er Anders Strand Vestjordet. Han leverer disse gode argumentene for hvorfor han foretrekker å handle lokalt:

"Den lokale butikken er gull verdt, da du bare kan stikke innom og se på det du trenger – og de kan reservedeler og småplukk. Ikke er det noe dyrere enn å handle av de store kjedene heller. Det vil være fryktelig kjedelig om en står der en dag, skikkelig i beit for noe, og den lokale butikken har lagt ned. Derfor handle je lokalt. Også er det gørtrivelig å skravle med alle de trivelige butikkansatte. Og du – en ting til; det er oftest de lokale butikkene som stiller opp med sponsing av skirenn til barna, som stiller opp med gaver og premier til lotte­riene, som er med og holder frivillige lag og foreninger i gang – og ikke minst sørger for lys i butikkvinduene. Tusen takk."

Anders Strand Vestjordet er valgt ut som den femte av ti hovedvinnere. Premien er en DAB-radio fra Stange Elektriske Forretning.

Forrige uke var det pensjonert lærer Gyda Lahlum som ga klar melding om hvorfor hun velger å handle lokalt. Les hennes innspill her.

Uke 19 var det Nina Hagen som var ukens Je hændle lokalt i Stange-utvalget. Les hennes bidrag her.

For fire uker siden var det Ann-Kristin Furulund Dalen som leverte ukens utvalgte Je hændle lokalt i Stange-innspill. Trykk på denne linken, så kan du lese hennes bidrag her.

For fem uker siden var det Kristine Lundsbakken som var ukens utvalgte i "Je hændle lokalt i Stange". Klikk på denne linken, så ser du hvorfor hun velger å handle lokalt.

Kampanjen “Je hændle lokalt i Stange” er et samarbeid mellom næringslivet i hele kommunen, Stange kommune og Stangeavisa.