Over 100 har så langt bidratt med sine gode grunner for å handle lokalt i hele Stange kommunen i årets Je hændle lokalt i Stange-kampanje. Denne ukens vinner er Gyda Lahlum. Hun leverer dette klare budskapet om hvorfor hun foretrekker å handle lokalt:

"Je hændle lokalt fordi jeg med mine 94 år og rullator får alt jeg trenger her, og i tillegg hyggelig betjening og enestående service! Så tusen takk for det!"

Gyda Lahlum er valgt ut som den fjerde av ti hovedvinnere i Je hændle lokalt i Stange-kampanjen. Premien er et gavekort fra Vallset Catering på koldtbord for inntil seks personer på Ilseng samfunnshus.

Forrige uke var det Nina Hagen som var ukens Je hændle lokalt i Stange-utvalget. Les hennes bidrag her.

For to uker siden var det Ann-Kristin Furulund Dalen som leverte ukens utvalgte Je hændle lokalt i Stange-innspill. Trykk på denne linken, så kan du lese hennes bidrag her.

For tre uker siden var det Kristine Lundsbakken som var ukens utvalgte i "Je hændle lokalt i Stange". Klikk på denne linken, så ser du hvorfor hun velger å handle lokalt.

Kampanjen “Je hændle lokalt i Stange” er et samarbeid mellom næringslivet i hele kommunen, Stange kommune og Stangeavisa.